De ce ai nevoie de mai multă artă în viaţa ta?

succes
Reguli pentru succes în 2019
28/12/2018
Cum te poate ajuta scrisul să devii exact cine vrei să fii
27/02/2019

Să clarificăm câteva lucruri, chiar de la început. Îţi doreşti mai multă creativitate, relaxare şi fericire? Atunci trebuie să citeşti mai departe.

Cum poate arta să te ajute să ajungi mai aproape de aceste dorinţe profund umane?

Arta aduce mai mult sens vieţii noastre.

Mai întâi, dacă nu eşti artist şi nu ai remarcat să ai talente extraordinare, trebuie să identifici ce anume  ţi-ar aduce bucurie din vastitatea acestui domeniu, care este arta. Noi îţi recomandăm câteva idei, pe care le poţi pune în aplicare chiar cu următoarea ta comandă la DeScris!

  1. Desenul şi grafica. Nu trebuie să fii (neapărat) Salvador Dali ca să te relaxezi desenând, poţi începe cu elemente de bază, pas cu pas, crescând treptat dificultatea. Dacă eşti într-adevăr interesat, te poţi înscrie contra unei sume modice la un curs de desen pe o platformă online, cum ar fi udemy.com. Sau poţi începe cu cărţile de colorat pentru adulţi. Comandă-ţi un set de creioane profesionale, pasteluri sau un set special pentru artişti şi începe cât de curând! Mâine îţi vei dori să fi început ieri! 🙂
  2. Pictura în acuarelă. La DeScris găseşti soluţia cea mai simplă pentru a picta în acurarelă, şi anume creioanele speciale Albrecht Durer sau Art Grip Aquarelle. Peste desenul creat cu ajutorul acestor creioane, intervii cu pensula udă pentru efectul de tip acuarelă. Ca prin magie!
  3. Caligrafia. Arta scrierii frumoase este din nou apreciată de tot mai mulţi dintre noi. Din fericire, acest lucru înseamnă că mărcile renumite producătoare de instrumente de scris au creat şi dezvoltat tot felul de produse care să te ajute. Spre exemplu, markerele de caligrafie şi lettering de la Faber-Castell sunt o alegere excelentă şi vei avea rezultate frumoase chiar de la început. Stilourile Parallel de la Pilot sunt nişte instrumente de scris perfecte pentru practicarea caligrafiei atât de începători, cât şi de avansaţi. Vei iubi fluxul constant de cerneală şi peniţele speciale, care te vor ajuta să creezi cele mai frumoase litere.

Nu te teme să explorezi. Admiră. Încearcă. Scrie, chiar şi versuri. Exersează. Repetă. Toate acestea îţi vor concentra atenţia spre tine, spre ceea ce eşti tu mai bun. Arta ne ajută să descifrăm mai uşor viaţa şi, totodată, să ne bucurăm de ceea ce ne înconjoară.

Pe curând, artişti! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *