Game of Thrones – stilouri Montegrappa de colecţie

capless decimo
Pilot Capless – fascinaţie şi istorie
31/01/2017
bullet journal leuchturm1917
Ce este un Bullet Journal şi de ce trebuie să îl ai
27/03/2017

game of thrones stilouri Montegrappa

 

Renumitul serial “Urzeala Tronurilor” a devenit un fenomen mondial, această fantezie medievală produsă de HBO după scrierile lui George R. R. Martin fiind urmărită şi aşteptată sezon de sezon, cu sufletul la gură, de milioane de fani. Acum iubitorii şi colecţionarii de instrumente de scris au motive de bucurie: compania Montegrappa tocmai a lansat o colecţie de stilouri, rollere şi pixuri inspirate de serialul „Game of Thrones”. Colecția de instrumente de scris Montegrappa – Game of Thrones reprezintă fiecare dintre cele patru familii cheie ale filmului: Stark, Baratheon, Lannister si Targaryen. Stilul remarcabil al acestor instrumente de scris este realizat printr-un design colectiv, în timp ce fiecare stilou este individualizat pentru familia pe care o reprezintă prin sigilii şi embleme reprezentative ale clanurilor.
Corpurile şi capacele instrumentelor de scris au suprafeţe lăcuite colorate, iar ornamentele sunt placate cu paladiu, aur de 18k sau bronz, cu inscripţia “Game of Thrones” gravată pe inelul capacului. Toate penițe stilourilor sunt create din oțel inoxidabil, decorate cu o sabie și sunt disponibile cu următoarele grosimi: extra fin, fin, mediu şi gros, iar modul de alimentare este prin convertor sau cartuşe.
game of thrones stilouri Montegrappa

 

Seria Baratheon: De culoarea sumbră a cărbunelui, cu accente în auriu contrastant, instrumentele de scris dedicate Casei Baratheon sunt decorate cu un cap de cerb, deasupra motto-ului „A noastră este furia”. Un design cu crini decorează elegant capacul.
Seria Lannister:  Pentru Casa Lannister, culoarea predominantă este un roşu regal accentuat de contraste aurii.  Aceste instrumente de scris sunt decorate cu un cap de leu, deasupra motto-ului „Ascultă-mi răgetul!”. Un design floral, care aminteşte de rozele dinastiei Tudorilor, adaugă un plus de nobleţe.
Seria Stark: Datorită originilor nordice ale Casei Stark, culoarea aleasă pentru instrumentele de scris dedicate acestei familii este alb-argintiu, cu motive decorative din paladiu, simbolizând iarna. Capacul este accesorizat cu un simbol runic ce aminteşte de măiestria artistică scandinavă. Capul lupului străvechi şi motto-ul celebru – „Vine iarna” completează designul magnetizant.
Seria Targaryen: Numai un roşu de foc, metalic, pe un fundal de negru-cărbune ar fi putut reprezenta Casa Targaryen. Bineînţeles, un cap de dragon formează clipul capacului, iar deviza înscrisă  “Foc şi sânge”, împreună cu desenul filigranat înnobilează designul aparte al acestor instrumente de scris.

Descoperă întrega colecţie Game of Thrones – Montegrappa şi scrie-ne ce model îţi place cel mai mult. Şi chiar dacă acum vine primăvara, nu uita că, într-un ţinut fanastic îndepărtat, Winter is coming!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *