Ghid de cadouri fantastice pentru sărbători

Cum să spui „Da!” pasiunilor tale
30/10/2018
succes
Reguli pentru succes în 2019
28/12/2018

Gata. A sosit. Nimeni nu mai poate comenta că este prea mult sclipici, că decoraţiunile de Crăciun au apărut prea repede…oficial, de la 1 decembrie a început luna când toată lumea aleargă după cadouri. 😀

Dar ce să cumperi? Ce i-ar plăcea?

Pentru ea…ai nenumărate variante la #deScris! 😀 Începem cu un set pentru bullet journal. Noul kit de la Faber-Castell este perfect pentru a începe acest obicei nu doar la modă, ci şi foarte util pentru psihic şi micile „ritualuri” de mindfulness. Sau poate vrei să-i oferi un rucsac cu motive tradiţionale româneşti? Îţi recomandăm noile modele din colecţie, proaspete ca pâinea caldă!  În plus, Goldfaber a creat un rollup cu 27 de creioane colorate tip acuarelă pe care nu poţi decât să îl iubeşti! Dăruieşte-l de acest Crăciun şi vei primi cel mai fericit zâmbet în schimb!

Pentru el poţi alege o agendă din piele pe 2019 de la Miquelrius, pe negru sau roşu, este un model excelent care îl va bucura. Asortează-i un pix Neo Slim Metal sau, dacă vrei să-l impresionezi cu adevărat, alege un roller Faber-Castell Loom Gun Metal. Gravează instrumentele de scris cu un mesaj personal şi…voila! Un cadou excelent de pus sub bradul de Crăciun!

Dacă ne gândim la copii, e limpede că jucăriile sunt pe primul plan, dar ai vrea să adaugi şi altceva, un cadou pe care să-l folosească mai mult decât de 2 ori şi apoi să fie uitat într-un colţ, sigur ştiţi despre ce vorbim! Şi atunci, uite ce ar putea să-i suscite interesul: origami! Origami, arta japoneză a împăturiri hârtiei are multiple beneficii, printre care stimularea mentală, îmbunătăţirea concentrării, a îndemânării şi cultivarea răbdării. Îţi recomandăm seturile de origami de la Faber-Castell, sunt potrivite pentru diverse categorii de vârstă. Pe lângă acestea, nu vei da greş cu un set de culori de colorat speciale, ascuţitorile în formă de animale şi insecte sau, de ce nu, un multipen – pentru scris şi navigare pe telefon.

Ar mai fi multe de adăugat, dar te invităm să le descoperi pe toate pe www.descris.ro, la secţiunea „de artă” sau „caligrafie„, sigur vei găsi câteva seturi pe gustul tău.

Aaah, şi acum, că ai comandat cadourile, te poţi în fine relaxa de sărbători. Sau nu?! 😀

Spor la cumpărături şi la cât mai multe cadouri frumoase!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *