La sfârşit de vară, cu planuri #deScris

Pledoarie pentru un scris mai frumos: noile markere pentru caligrafie Pitt Artist
31/07/2018
Morning pages scris
Morning pages – ritualul tău #deScris
25/09/2018

Ultimele zile de august.

Puţin melancolici? Cu siguranţă, da! Frânturi de soare pe nisip, sunet de valuri, poate un drum de munte puţin umblat, piele arsă şi un sorbet rece. Indiferent din ce a fost făcută vara ta, îi vei duce dorul.

Cum facem trecerea mai lină spre vremea mai rece? Cu răsfăţ!

În copilărie, toamna însemna începerea şcolii. Din fericire, şcoala venea la pachet cu prieteni şi rechizite noi. În studenţie – cumva, la fel. Noile începuturi sunt cele mai frumoase, se spune. Când te întorci la birou după concediu, nu poţi nega, te simţi puţin copleşit. Cum facem tranziţia mai uşoară? Prin frumos! Şi util, am adăuga, dacă ne referim la reinventarea spaţiului de lucru prin reamenajare cu soluţii noi de depozitare, un set nou de birou şi, de ce nu, instrumente speciale #deScris. Fă-ţi cadou un mediu mai plăcut acolo unde studiezi sau lucrezi, descoperă noutăţile deScris pe măsură ce sunt adăugate pe site.

Chiar dacă zilele nu vor mai străluci aşa de mult şi vor fi mai friguroase, nu trebuie să ne lăsăm speriaţi şi să stăm înăuntru. Deschideţi jaluzelele la maxim şi profitaţi de orice moment liber pentru o scurtă plimbare sau pentru prânz în afara biroului. Orice idee vă face să petreceţi mai mult timp afară e binevenită, iar culorile toamnei sunt o bună inspiraţie chiar şi dacă nu eşti artist.

Schimbarea de sezon este un moment bun pentru a începe un obicei nou, aşa că dacă nu ai încercat deocamdată să-ţi ţii un scurt jurnal „pe puncte”, adică un bullet journal, acum poţi încerca. Scrie ca să nu pierzi din vedere esenţialul, vei remarca în plus că te vei simţi mult mai relaxat – scrisul de mână are acest efect. Cumpără unul dintre kit-urile deScris cu agendă specială Leuchtturm1917 şi markere cu cerneală de India Pitt Artist, vei vedea că uşor-uşor caligrafia te „prinde” şi începi nou hobby benefic din atât de multe motive. Le găseşti pe toate aici:  www.descris.ro/de-marca/leuchtturm1917 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *