Pledoarie pentru un scris mai frumos: noile markere pentru caligrafie Pitt Artist

O lume nebună, nebună, nebună. Sau nu? :D Hobby #deScris
28/06/2018
La sfârşit de vară, cu planuri #deScris
30/08/2018

markere pentru caligrafie

Când a fost ultima oară când ai scris ceva de mână? 

Mulți oameni din întreaga lume pictează, scriu și desenează din bucurie și pasiune. În epoca smartphone-urilor și a touchscreen-urilor, acești oameni doresc să facă lucruri care le amplifică creativitatea și îi ajută să se concentreze pe momentul prezent. În special, caligrafia este una dintre tendințele actuale, atât pentru artiștii profesioniști, cât și pentru hobby.  De fapt, caligrafia este o formă de artă.  Indiferent dacă foloseşti un stilou, un fineliner clasic, o pensulă și vopsea sau un simplu pix- posibilitățile de a crea litere mână frumoase sunt vaste și creative. Desenele şi literele caligrafiate sunt acum foarte populare printre cei care deţin un bullet journal, pentru a decora şi evidenţia notiţele.

Noile markere pentru scris frumos Pitt Artist Faber-Castell

Pitt Artist Pen este un instrument excelent atât pentru caligrafie, cât și pentru ilustraţii. Pitt Artist Pen este un marker cu perie moale, acest lucru fiind esenţial pentru a modifica din scris grosimea liniei. Aceste markere cu cerneală de India sunt ideale şi pentru desen .

Cele cinci seturi noi de seturi pentru scris de mână Pitt Artist Pen sunt instrumentele perfecte pentru cei care doresc să schimbe temporar tastatura pentru cerneală. Aceste seturi asortate sunt ideale atât pentru începători, cât și pentru utilizatori avansați.

Dacă eşti încă începător în caligrafie și îţi doreşti să ai rezultate frumoase, trebuie să începi pas cu pas. Astfel, este util să foloseşti mai întâi un creion pentru a schiţa literele dorite pe hârtie. Acest şablon este extraordinar pentru a obţine exact curburile dorite, după ce îl finalizezi cu markerele Pitt Artist, îl ştergi frumos şi gata!

La Descris Penshop ţi-am pregătit câteva oferte extraordinare de preţ, pentru a-ţi crea un nou bullet journal, cu agende Leuchtturm1917 şi seturi Pitt Artist pentru scris frumos. Comandă-ţi setul preferat şi eliberează-ţi creativitatea!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *